Categorii
Producatori
89
00
lei

Gramaj: 50 tbl

Descriere:
Tableta HRI Vitalion stimuleaza functiile creierului, scade depunerile rezultate din calcificari, ajuta circulatia si regenerarea peretilor vasculari, ajuta mecanismele de detoxifiere ale ficatului si rinichiului, respectiv are efect benefic asupra cresterii masei osoase.
Intareste sistemul imunitar, scade in mod drastic inflamatiile si durerile articulare.
In caz de osteoporoza, organismul nu poate mentine echilibrul masei osoase, iar din aceasta cauza incepe procesul de pierdere osoasa.
Tableta HRI Vitalion a fost produsa pentru tratamentul acestei probleme, deoarece este capabil sa determine depunerea calciului necesar in organism. Un alt efect este reducerea aterosclerozei.
Vitalion actioneaza in modul urmator: dizolva depunerile de pe peretii vasculari, astfel circulatia se imbunatateste, scade solicitarea cordului, se amelioreaza procesele de transport prin peretele vascular, vasele devin mai elastice.
Tableta HRI Vitalion actioneaza si la nivelul sistemului digestiv.
Detoxifica ficatul si rinichii, astfel poate fi utilizata pentru profilaxie.
In cazul utilizarii tabletei, este necesara ingerarea zilnica a 1,5-2 litri de lichide.
Multumita tabletei HRI Vitalion ajunge mai mult oxigen la creier, astfel ajuta in problemele de gandire si memorie.
Compozitie: mere, struguri, portocale, hibiscus, maces, floare de soc, beta-caroten, acid ascorbic, oxid de zinc, sulfat de cupru anhidru, sulfat de mangan monohidrat, fumarat de fier, oxid de magneziu, clorura de potasiu, carbonat de calciu, clorura de sodiu.
Mod de administrare: Se administreaza o tableta in timpul mesei sau imediat dupa, cu multe lichide, de una-doua ori pe zi, in functie de starea organismului.
Continut: 50 tablete