Categorii
Producatori

Unt de corp organic-Heal My Skin

55
00
lei

Gramaj: 100ml

HEAL MY SKIN este o crema de corp destinata unei ingrijiri speciale, creata special pentru pielea sensibila.
Proprietatile untului de shea sunt completate de cele ale uleiului nerafinat de avocado si cel de caise, fiind astfel un excelent doctor al pielii dvs.
Rezultatul va insemna o piele regenerata si hidratata, datorita efectului de accelerare a procesului de vindecare.
Este recomandat pentru zonele dure, precum calcaiele si coatele si pentru tratarea cicatricilor.
Untul de shea, care contine Vitamina A, E si F si acid gras oleic (peste 50% din componenta), stearic si palmitic, hidrateaza intens pielea.
In componenta untului de mango se regasesc acizi grasi oleici si stearici in proportie de 80%, cat si Vitaminele E, A si C.
Combinatia aceasta de unturi formeaza o textura luxurianta si non-grasa.
Uleiul de avocado nerafinat este bogat in Vitaminele A, B1, B2 si E si contine 70% acizi grasi oleici si palmitici.
Uleiul de canepa organic contine Vitaminele A, B1, B2, B3, B6, C, D si E. Ambele uleiuri sunt recunoscute pentru proprietatile lor de regenerare si protejare a pielii (mai ales pielea sensibila si uscata).
Uleiul de soya este folosit pentru prevenirea imbatranirii pielii datorita nivelului inalt de antioxidanti. Uleiul de catina este un adevarat doctor a pielii.
Catina contine Vitaminele A, B1, B2 si C si multi antioxidanti.
Aceasta crema de corp contine doar ingrediente organice, fara a avea un miros specific, decat cel de shea si cel al uleiurilor pure si nerafinate.
Procedeul de ambalare este unul la rece, manual, pastrand astfel integritatea elementelor constituente. OrganicShea foloseste uleiuri nerafinate si certificate organic. 
Ingrediente INCI: Butyrospernum parkii (Unt de shea organic nerafinat), Mangifera indica (Unt de mango organic), Persea gratissima oil (Ulei de avocado organic), Cannabis sativa L. (Ulei de canepa organic), Glycine soya (Ulei de muguri de soia organic), Hippophae Rhamnoides Oil (Ulei de catina organic), Vitamina E derivata din Soya organica non-GMO