Categorii
Producatori
17.00 lei
15
50
lei

Gramaj: 30+30 cps

PACHET PROMO- SABALIT (1+1 gratis) 30cps -OZONE NATURAL
-Imbunatateste fuctionarea prostatei si potentei
-Actiune: -Fitocomplecsii din aceste extracte, prin continutul in beta-sitosterine amelioreaza simptomatologia in prostatitele acute sau cronice si in hipertrofia de prostata.
-Cucurbita pepo (seminte de Dovleac) mareste secretia si excretia de urina eliminata in timp; diminueaza excitabilitatea nervoasa si asigura nutritia organismului prin continutul de glucide si proteine.
-Sabal serrulata (sin. Serenoa repens) inhiba conversia enzimatica a testosteronului in dihidrotestosteron (DHT), inhiba conversia DHT in androstandiol, inhiba legarea DH-testosteronului de receptorii citosolici si implicit sinteza de ARN mesager, are activitate antiinflamatoare si decongestionanta (prin reducerea permeabilitattii microvasculare si a stazei vasculare), previne infectiile urinare ce acompaniaza hipertrofia de prostata prin actiunea imunostimulatoare.
-Indicatii terapeutice: * Combinatie optima de plante cu actiune demonstrata la nivelul prostatei
* imbunatateste functionarea prostatei, ajutand in tulburarile asociate hipertrofiei benigne de prostata (BPH): urinari frecvente, dureroase si cu flux urinar slab, senzatie de urinare incompleta
* Influenteaza pozitiv metabolismul hormonilor sexuali cu imbunatatirea potentei.
-Compozitie: -O capsula contine 320 mg extract uleios din fructe de Serenoa repens sin. Sabal serrulata (Saw palmetto), 50 mg extract uleios din seminte de Cucurbita pepo (Dovleac) si excipienti: lecitina din soia 130 mg, concentrat de tocoferoli 0,25 mg.
-Continut: - 30 capsule.
-Mod de administrare: - 1 capsula pe zi, dimineata, dupa masa, la aceleasi ora din zi, administrat cu un pahar cu apa. Se recomanda cure de 3-6 luni.