Categorii
Producatori
16
90
lei

Gramaj: 50ml

Combinatie de extracte gemoterapice care ajuta la ameliorarea simptomelor din infectii urinare prin efectul dezinfectant si detoxifiant la nivelul cailor urinare si prin cresterea diurezei. Poate duce la scaderea riscului de recidiva a infectiilor de la nivelul cailor urinare.
Compozitie: extracte gemoterapice din: mladite de Afin – Vaccinium myrtillus* MG, mladite de Iarba neagra – Calluna vulgaris* MG, mladite de Merisor – Vaccinium vitis-idaea* MG si extract hidroalcoolic din frunze de Mesteacan – Betula verrucosa*. Contine 25 % vol. alcool etilic de cereale si 35 % glicerina farmaceutica.
* Planta recoltata ecologic.
Certificare ecologica ECOINSPECT Ro-008
Extractele gemoterapice obtinute din plante din familia Ericaceae - Vaccinium myrtillus - Afinul, Vaccinium vitis idaea - Merisorul si Calluna vulgaris - Iarba neagra contin un component activ principal, derivatul hidrochinonic - arbutina.
Arbutina are actiune antiseptica, antibacteriana si antiinflamatoare asupra cailor urinare.
Afinul este un drenor renal, cu actiune antiseptica si uricozurica.
Merisorul este antiinfectios si cicatrizant al cailor urinare, regleaza flora bacteriana enterala. Iarba neagra are actiune antiseptica, antiinflamatoare, astringenta, cicatrizanta pe caile urinare, efect diuretic, antilitiazic.
Extractul din frunze de Mesteacan - Betula verrucosa are actiune diuretica, fiind etalonul de produs vegetal diuretic, precum si actiune antiseptica si antibacteriana, favorizând dezinfectarea cailor urinare în caz de infectii.
Mod de administrare: Adulti si copii peste 7 ani: câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineata si seara, diluate în putina apa, cu aproximativ 20 de minute înainte de mese. În cazuri acute se poate administra de 3-4 ori pe zi în primele 2-3 zile, apoi se continua cu doza standard cel putin 5-7 zile. În cazuri cronice sau recidivante se recomanda cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.