Categorii
Producatori
16
90
lei

Gramaj: 50ml

Combinatie de extracte gemoterapice care ajuta la ameliorarea simptomelor neplacute din racelile care afecteaza sinusurile.
Compozitie: extracte gemoterapice din: muguri de Carpen - Carpinus betulus* MG, muguri de Mesteacan pufos - Betula pubescens* MG, muguri de Arin negru* MG si muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum**MG. Contine 30 % vol. alcool etilic de cereale si 42 % glicerina farmaceutica.
* Planta recoltata ecologic.
** Planta din cultura ecologica.
Certificare ecologica ECOINSPECT Ro-008
Extractul din muguri de Carpen are efect benefic asupra sinusurilor nazale si paranazale, având actiune antiinflamatoare, antispastica si cicatrizanta.
Extractul din muguri de Coacaz negru este gemoterapicul cu actiune antiinflamatoare si antialergica, ce se comporta ca un “cortizon natural”.
Extractul din muguri de Mesteacan pufos, pe planul reactiei inflamatorii, actioneaza în faza de inflamatie exudativa (prima etapa a unui proces inflamator), având si o puternica actiune drenoare (stimuleaza procesele catabolice).
Extractul din muguri de Arin negru are actiune antiinflamatoare generala, fiind activ în toate sindroamele sau sechelele inflamatorii de la nivel de mucoase.
Mod de administrare: Adulti si copii peste 7 ani: câte 1 ml de 2-3 ori pe zi, diluat în putina apa, înainte de mese. În faza acuta se recomanda administrarea de 4-5 ori pe zi, timp de o zi, apoi se continua administrarea cu doze standard timp de 6 zile. În cazuri cronice sau recidivante se recomanda cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.