Categorii
Producatori
Livrarea
Livrarea se face in urmatoarea zi lucratoare si costa 19 lei prin Fan Courier si 9 lei prin Posta Romana.
Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 200 de lei in acest caz livrarea se face prin Posta Romana.
Comenzile efectuate vineri se livreaza luni (daca nu ne comunicati in mod expres ca doriti livrarea sambata).
Comanda minima este de 50 lei. 
Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare daca apelati la serviciile de curierat rapid, cu livrarea produselor naturiste la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama "next day delivery - door to door delivery.
In cazul in care optati pentru serviciile Postei Romane livrarea produselor naturiste dureaza 3-4 zile lucratoare si coletul se ridica de la oficiul postal arondat adresei dumneavoastra din cartea de identitate. Daca totalul comenzii dvs. este mai mare de 200 Ron, taxele de expediere prin Posta Romana vor fi suportate de catre magazinul nostru online de produse naturiste si cosmetice naturale.
Daca pretul total al produselor cumparate este mai mic de 200 lei , taxele de expediere vor fi incluse in costul total al coletului si urmeaza sa fie suportate de dumneavoastra.
Beneficiati de expediere gratuita in situatia in care pretul total al produselor cumparate de dvs. este mai mare de 200 lei, indiferent de localitate in care va aflati. Livrarea gratuita se efectueaza folosind serviciile Postei Romane.
 
Cum platesc
Malagnat.ro-Magazin de produse naturiste si cosmetice online aveti la dispozitie mijloacele de plata care vi se potrivesc:
Ramburs - plata se face la primirea coletului cu produsele naturiste comandate. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea coletului cu produsele naturiste comandate de la oficiul postal de care apartineti. Folosind aceasta metoda de plata, adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare.
Transfer bancar-metoda de plata preferata de catre clientii cu persoanalitate juridica.
Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii.
Pentru a efectua transferul bancar informatiile necesare sunt:
 
Malagnat SRL
Nr. ord. Reg. Com.: j05/711/2010
C.I.F.:RO27008332
Banca: Transilvania
Cont: RO67BTRL00501202U05945XX