Categorii
Producatori

Fructe Goji-sursa de energie si vitamine

Fructe Goji-sursa de energie si vitamine
Este al doilea in lume ca continut de vitamina C, contine mai mult beta caroten ca morcovii si mai mult fier decit o friptura dar este bogat in vitamina B si altele. Este cel mai eficient antioxidant – consumul a numai 20 grame de goji asigura necesarul zilnic de antioxidanti!!

Detalii

Catina

Catina
Cătina albă este, alături de Măceş, specia pomicolă cu cel mai ridicat conţinut în vitamină C (405-860mh/100g, în fructele galbene şi 452-1332mg/100g în fructele portocalii).
Fructele de Cătină albă sânt bogate şi în alte vitamine, cum sânt cele din complexul B (B1,B2,B6, acidul folic, inozitolul, vitamina PP); vitaminele E, F, K şi P, fiind considerate veritabile ”polivitamine naturale”.

Detalii

Nucile

Nucile
OPT NUCI PE ZI vă ţin arterele flexibile, inima sănătoasă şi previn apariţia atacului vascular cerebral, arată un studiu realizat de cercetătorii americani de la Barcelona’s Hospital Clinico, apărut în publicaţia "American College of Cardiology". Specialiştii citaţi de BBC News ne sfătuiesc să consumăm nuci mai ales după o masă bogată în grăsimi animale pentru a atenua efectele negative pe care acestea din urmă le au asupra organismului.

Detalii
Pagini: 12